Hisztimiszti kalandozásai

Élménybeszámolók éttermekről, kávézókról, vendéglátóhelyekről és gasztonómián kívüli élményekről... Pozitív és negatív tapasztalatok, ahogy azt megéltük a párommal... Esetleg konyhai kitérőkkel tarkítva...

Friss topikok

  • szabo.julia: Mi most próbáltuk ki a szabadulós játékok legújabb generációját, a hazavihető küldetést. A LogiKof... (2016.05.31. 21:32) Exithouse - Kasszafúrók

2012.04.04. 00:51 Hisztimiszti

Gilbert - házhoz szállítva

 

Mindennek eljön az ideje... Fura módon még soha nem rendeltem pizzát telefonon -valahogy kimaradt az életemből tegnapelőttig.
A barátomnál voltam Debrecenben és nagyon megéheztünk, de nem volt kedvünk elmenni sehová, amúgy is a közelben lévő étteremben nagyot csalódtunk (majd elmesélem...), szóval kitaláltuk, hogy pizzát rendelünk.
A Gilbert szórólapja akadt a kezünkbe, meg is örültünk, hiszen párszor már bizonyított a Kálvin téri pizzéria. Igaz, hogy eddig mindig személyesen jártunk arra... Akciósak is voltak a 28 cm-s pizzák, külön jó :)
Kiválasztottam a régi kedvencemet, az Inkognitó fedőnevűt (700Ft). Kis egyszerű pizza, sonka, sajt, paradicsom, paprika van csak rajta, de én pont ezt szeretem. A párom már az összetettebb ízeket kedveli, meg a jól megrakott pizzákat, így ő egy Csocsi-t választott (sajt, paradicsom, paprika, csirkemell, chili, barbecue szósz - 950Ft).
Fel is hívtam a Gilbert-et,ahol hamar felvették a telefont, kedvesen válaszoltak a kérdéseimre, tájékoztattak a részletekről és ígérték, hogy max. 1 órán belül megérkeznek a pizzáink. Kikészítettük a pénzt és vártuk a futárt.
Teltek a negyedórák, már kopogott a szemünk az éhségtől, mire végre kb. 1 és negyed óra elteltével befutott a pizzafutár. Ami jó hír, hogy a pizzák még melegek voltak. Ami rossz, vagy legalábbis furcsa, hogy csak a felső pizza volt rendesen dobozba téve, az alul lévő csak valami tető nélküli kartondarabba volt csomagolva úgy, hogy a másik pizzának a doboza alkossa a fedelét.
Ezen kicsit meglepődtünk, de az éhség nagy úr, inkább nekiestünk a pizzáknak, nehogy kihűljenek. A nekiesést szó szerint kell érteni, mert fel sem voltak szeletelve, nekünk meg már nem volt türelmünk szépen rendesen szeletekre vágni őket. Az első csalódás itt ért minket. Az Inkognitó tésztája száraz volt és nagyon sós is, sok vizet elfogyasztottam mellé. A Csocsi sem volt igazán jó, de annak legalább nem volt száraz a tésztája.
Azért így is elfogyott majdnem az egész, de azt megjegyeztük, hogy rendelni nem fogunk többet innen. A helyszínen ugyanis mindig sokkal finomabb pizzákat kaptunk, az Inkognitó ott például egészen más - vékonyabb tésztájú, zaftosabb, több feltét van rajta... 
Összességében annyit tudok mondani, hogy szeretem a Gilbert-et, de többet ne jöjjön házhoz.

 

Szólj hozzá!

Címkék: debrecen pizza pizzéria házhoz szállítás


A bejegyzés trackback címe:

https://hisztimiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr494362425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása