Hisztimiszti kalandozásai

Élménybeszámolók éttermekről, kávézókról, vendéglátóhelyekről és gasztonómián kívüli élményekről... Pozitív és negatív tapasztalatok, ahogy azt megéltük a párommal... Esetleg konyhai kitérőkkel tarkítva...

Friss topikok

  • szabo.julia: Mi most próbáltuk ki a szabadulós játékok legújabb generációját, a hazavihető küldetést. A LogiKof... (2016.05.31. 21:32) Exithouse - Kasszafúrók

2012.12.20. 22:47 Hisztimiszti

Play Pub House - Debrecen

Hétfőn a születésnapom alkalmából kezünkben egy Bónusz Brigádos kuponnal a Play Pub House-t vettük célba a Párommal. Tavaly is itt ünnepeltük hasonló körülmények között a születésnapom, így a hely már ismerős volt.

Előtte való nap felhívtam őket, hogy a "nagy eseményre" való tekintettel, nem kaphatnák-e valami ajándékot. Nagyon kedvesen megígérték, hogy utánanéznek, hamarosan visszahívnak. Ez így is történt és felajánlottak két ingyen desszertet :)

Már csak emiatt is boldogan mentünk vacsorázni. A tavalyi asztalunkhoz ültünk, a kiszolgálás a kezdeti (személyzethiányból fakadó) akadozás után gördülékenyen és kedvesen zajlott. A kuponunk 4500Ft-os keretet biztosított, ezt szerettük volna lehetőleg nem, vagy nem sokkal túllépni, így az előételeket, leveseket átugorva rögtön belecsaptunk a főételek közepébe.

Én némi tétovázás után az Olívás lazacfilérera szavaztam burgonyás parajfelfújttal, vajas sárgarépával és citromos hollandi mártással (2350 Ft), a Párom pedig Óvári sertésbordát kért, azaz roston sült sertésbordát pirított gombával halmozva, sonkával és sajttal csőben sütve, sült hasábburgonyával (1980 Ft). A lazac isteni volt, bár nekem picit sótlan. A citromos mártás remekül kiegészítette a hal lágy ízét, amit a parajos krumpli és az édes sárgarépa tett még ízletesebbé. Mindehhez még egy paradicsomsalátát (390 Ft) kértem később, ez tette teljessé az élményt. A borda is finom volt, jó nagy szelet húsokat adtak és a sonka-sajt-gomba kombináció szinte túlságosan laktatóvá tette a fogást.

Utána érkezett a két ajándék Somlói galuska (490 Ft helyett ingyen) születésnapi jókívánságokkal kísérve. Ennek már csak a felét tudtuk legyűrni, annyira jól laktunk a főételekkel, a többit hazavittük. Másnap is finom volt még.

Az ételekhez fogyasztottunk még egy Martini Rosso-t, egy sört és egy mentes ásványvizet, így a végösszeg 5830 Ft -ra jött ki borravaló nélkül, amiből természetesen levonásra került a kupon értéke. Így a vacsora költsége a helyszínen 1330 Ft volt, a kupon ára pedig 2690 Ft.

A nagy ünneplésben és evésben teljesen megfeledkeztem róla, hogy fényképezőgép is van nálam, így képek sajnos nem készültek, de higgyétek el nekem, hogy az ételek szépek is voltak, nem csak finomak.

Összességében azt kell mondanom, hogy jövőre is szívesen ünnepelném itt a szülinapom. Az étlapról jobban választottunk, mint tavaly, a kiszolgálás kedves volt és ne feledkezzünk meg a szülinapi jókívánságokról, a kérésünkre hozott gyertyáról és az ajándék desszertekről sem...

Köszönöm a Páromnak, a Play Pub House House-nak és a Bónusz Brigádnak ezt a szép estét! (És nem, egyikük se fizetett ezért nekem :D)

Szólj hozzá!

Címkék: debrecen étterem


A bejegyzés trackback címe:

https://hisztimiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr394975525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása