Hisztimiszti kalandozásai

Élménybeszámolók éttermekről, kávézókról, vendéglátóhelyekről és gasztonómián kívüli élményekről... Pozitív és negatív tapasztalatok, ahogy azt megéltük a párommal... Esetleg konyhai kitérőkkel tarkítva...

Friss topikok

  • szabo.julia: Mi most próbáltuk ki a szabadulós játékok legújabb generációját, a hazavihető küldetést. A LogiKof... (2016.05.31. 21:32) Exithouse - Kasszafúrók

2016.03.16. 20:35 Hisztimiszti

Zúzda - Eger

Gasztronómián kívüli élmény, ami jobban oldja a feszültséget, mint egy nagy szelet csokitorta?

Elsőre hihetetlennek tűnt számomra, de ezt kínálja az egri Rage Room, vagy más néven Zúzda, amit az elsők között próbálhatunk ki a Párommal.

 

zuzda_2.jpg

 

A 2016-os év sok feszültséggel, stresszel kezdődött számomra. Egyik nap hazafelé menet egy olyan helyről fantáziáltam, ahol az ember üres üvegeket vagdoshat a falhoz, ezzel vezetve le a benne felgyűlt idegességet. Erre pár nappal később megnyílt a Zúzda, ahol ezt és ennél sokkal többet is meg lehet tenni...

Persze amint meghallottam, hogy van egy hely, ahol büntetlenül és veszélytelenül lehet törni -zúzni, sőt még különböző "fegyvereket" és feláldozásra kerülő tárgyakat is adnak hozzá, rögtön szerettem volna kipróbálni, így hamarosan be is jelentkeztünk a Párommal.

A Zúzdának az Uránia mozi épülete ad otthont. A helyre belépve először is fel kellett vennünk a védőfelszerelést, az overált, a védőmellényt (amiben az ember kommandósnak érezheti magát :D), a maszkot és a kesztyűt. Így beöltözve léphettünk be a kicsi, kőpadlós, téglafalú szobába, ahol mindössze egy asztalka van. Ezen a helyen lehet a kiválasztott tárgyakat szétzúzni - nálunk több üveg, csésze, magnókazetta és csempe lett az áldozata a szórakozásunknak. A zúzáshoz baseballütőt, golfütőt, vascsövet és egy nagy, 4 kg-os kalapácsot kaptunk (ez elég férfias fegyver, nekem jobban kézre állt a vascső és a golfütő). 

Eleinte még sajnáltam a csészéket, de hamar rájöttem, hogy nagyon megnyugtató, ha az ember felidézi magában az őt ért sérelmeket, majd egy golfütővel a falhoz csapja a csészét, hogy nem marad belőle semmi, csak törmelék. Talán még ennél is jobb élmény a vascsővel egy csapásra apró szilánkokra zúzni egy nagy üveget.... Közben akár zenét hallgatni, vagy kiáltozni is lehet, itt senkit nem zavar.

Nagyjából fél órás törés-zúzás után adrenalinnal telten, de mégis olyan nyugodtan jöttem ki a Zúzdából, amilyennek már hetek óta nem éreztem magam. Ez persze nem szüntette meg az életemben lévő stresszt, de kezelhetőbbé, elviselhetőbbé tette azt. Szívesen megismételném hetente a zúzást :D

A Zúzda mindenkinek ajánlott, aki jól akar szórakozni, aki a feszültségétől gyorsan meg akar szabadulni, vagy aki szívesen tör otthon tányérokat egy-egy vita alkalmával (mégiscsak jobb a másét törni :D)

Aki kedvet kapott hozzá, itt tud további információkhoz jutni: http://www.rageroomeger.hu/index.html#elerhet

Vigyázat, függőséget okoz! :)

Szólj hozzá!

Címkék: eger élmény stresszoldás


A bejegyzés trackback címe:

https://hisztimiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr958488086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása