Hamarosan írni is fogok az egri Senátor házról és remek étterméről, de egyelőre csak képek következzenek arról a fantasztikus vacsiról, ami megkoronázta a 4. évfordulónkat :)
Házilag pácolt lazac fűszeres tejföllel, céklás tócsnival
A céklás tócsni különleges, édeskés íze remekül harmonizál a lazaccal
A lazacrózsák mélyén kaviár rejtőzik...
Roséra sült kacsamell ötfűszeres meggymártással, cukorborsóval, édesburgonyával
Panko morzsában sült csirkemell mézes alma kompóttal, burgonya pürével
Egri gömbpalacsinta
Csokoládéfelfújt házi meggylekvárral, fehér csokoládé moussal
Az abszolút kedvenc :)
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.