Hisztimiszti kalandozásai

Élménybeszámolók éttermekről, kávézókról, vendéglátóhelyekről és gasztonómián kívüli élményekről... Pozitív és negatív tapasztalatok, ahogy azt megéltük a párommal... Esetleg konyhai kitérőkkel tarkítva...

Friss topikok

  • szabo.julia: Mi most próbáltuk ki a szabadulós játékok legújabb generációját, a hazavihető küldetést. A LogiKof... (2016.05.31. 21:32) Exithouse - Kasszafúrók

2016.05.18. 20:09 Hisztimiszti

Exithouse - Kasszafúrók

Lassan már megszokott módon ismét egy gasztronómián kívüli élmény következik :)

Az egri Exithouse nemrégiben nyitotta meg a harmadik pályáját. Az előző, Cinematic pályához hasonlóan ez is az Uráni Mozi épületében üzemel, azonban az eddig próbált szabadulós játékokhoz képest itt a fő cél nem a kijutás, hanem az elrejtett nyakék megtalálása és ellopása. 

kasszafurok.jpg

Szokásunkhoz híven ezt a pályát is teszteltük a Párommal és azt kell hogy mondjam, az eddigi szabadulások során szerzett tapasztalatok ellenére is kihívásokkal teli a játék és néha bizony még mindig nehezen vesszük észre a legszembetűnőbb dolgokat :D

A pálya 2 részből áll és teljes értékű játékélményt nyújt - vannak benne ügyességi és logikai feladatok, váratlan, olykor rémisztő elemek és igencsak szemfülesnek és gyorsnak kell lenni a feladványok megoldásához.

A játékvezetőnk segítségének, útmutatásának hála ezt a játékot sikeresen teljesítettük a rendelkezésünkre álló idő alatt - azért ez 2 fős csapat esetén nem olyan könnyű :) Köszönjük az élményt az Exithouse-nak!

Aki szeretné kipróbálni, hogy milyen betörőnek lenni, és elrejtett kincset keresni, majd azzal együtt megszökni, itt tud bővebb információkhoz jutni: 

https://www.facebook.com/ExitHouseEger/?fref=ts

Szerintem négy vagy több fős csapatokkal érdemes nekivágni a játéknak, de akik elég merészek hozzá,kettesben is belevághatnak -a szabadulás mindenképp élmény lesz :)

 

1 komment

Címkék: eger élmény


A bejegyzés trackback címe:

https://hisztimiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr578728888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabo.julia 2016.05.31. 21:32:40

Mi most próbáltuk ki a szabadulós játékok legújabb generációját, a hazavihető küldetést. A LogiKoffer gyerekek és felnőttek számára egyaránt rejt kihívásokat. Ideális választás lehet szülinapi zsúrokra, baráti összejövetelekre. www.logikoffer.oldalunk.hu Foglalás:+3620 21 30 588
süti beállítások módosítása