Hisztimiszti kalandozásai

Élménybeszámolók éttermekről, kávézókról, vendéglátóhelyekről és gasztonómián kívüli élményekről... Pozitív és negatív tapasztalatok, ahogy azt megéltük a párommal... Esetleg konyhai kitérőkkel tarkítva...

Friss topikok

  • szabo.julia: Mi most próbáltuk ki a szabadulós játékok legújabb generációját, a hazavihető küldetést. A LogiKof... (2016.05.31. 21:32) Exithouse - Kasszafúrók

2015.07.01. 23:12 Hisztimiszti

Exithouse Újratöltve, avagy a Cinematic pálya

Amikor a Párommal hallottunk az egri ExitHouse új mozis pályájáról, lelkesen vállalkoztunk arra, hogy kipróbáljuk.

A játék helyszíne - nevéhez méltóan - az Uránia mozi előteréből nyílik. A termek során is sok filmes, mozis utalással találkozhatunk. Mindezek teszik különleges hangulatúvá a pályát és különböztetik meg a többi szabadulós játéktól.

11700805_1691979661033163_5861716044534197759_n.jpg

  

Azok számára is tartogat kihívásokat a játék, akik már rutinos szabadulók. Nekünk az ExitHouse másik pályáján szerzett tapasztalataink segítségünkre voltak ugyan a rejtvények megoldásában, máskor azonban nem boldogultunk volna a játékvezetőnk támogatása nélkül. Össze kellett szednünk minden ügyességünk, logikai készségünk, leleményességünk, és még így is majdnem kifogott rajtunk a játék. Kifutottunk az időből, de köszönettel tartozunk a játékvezetőnknek, mert engedte, hogy befejezzük a pályát.

Nagyon élveztük a játék minden percét és hatalmas élmény volt végül kiszabadulni!

Akinek az érdeklődését felkeltette a Cinematic pálya, itt tud időpontot foglalni:
https://www.facebook.com/ExitHouseEger

 

Szólj hozzá!

Címkék: eger élmény


A bejegyzés trackback címe:

https://hisztimiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr297589494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása