Hisztimiszti kalandozásai

Élménybeszámolók éttermekről, kávézókról, vendéglátóhelyekről és gasztonómián kívüli élményekről... Pozitív és negatív tapasztalatok, ahogy azt megéltük a párommal... Esetleg konyhai kitérőkkel tarkítva...

Friss topikok

  • szabo.julia: Mi most próbáltuk ki a szabadulós játékok legújabb generációját, a hazavihető küldetést. A LogiKof... (2016.05.31. 21:32) Exithouse - Kasszafúrók

2016.12.01. 20:14 Hisztimiszti

Exithouse - PrisonTrap

Unalmas hétfő délután volt...

...a Párommal a munka után fáradtan indultunk el kipróbálni az Exithouse legújabb pályáját...

...és hirtelen ott találtuk magunkat egy sötét cellában, ahonnan alig egy óránk volt kiszabadulni...

exithouse_3.jpg

"Sötét éjszaka volt, amikor megpróbáltatok egy illegális és veszélyes üzletet nyélbe ütni a belvárosban. Túl nagy volt a csend, amikor körülöttetek hirtelen megszólaltak a szirénák, mindent elárasztott a kék fény, és máris hemzsegtek az egyenruhások. Egy pillanat alatt történt minden, és máris úton voltatok a fogda felé. Ez van. A kihallgatásig rács mögött is kell maradnotok, hacsak nem sikerül 60 perc alatt kijutnotok, miközben az éjszakai őrségváltás zajlik..."

Bár már elég rutinos szabadulónak tartjuk magunkat, azért eleinte meg voltam róla győződve, hogy mind a 60 percet egy helyben fogjuk tölteni és egyszer csak szólnak, hogy lejárt az idő... :D 

Szerencsére azért nem ez volt a helyzet, a kezdeti nehézségek után elég jól összekaptuk magunkat, de öt különböző szabadulós játék minden tapasztalata sem volt elég ahhoz, hogy segítség nélkül rájöjjünk mindenre. A pálya pont megfelelő elegyét kínálta a kihívásnak és a sikerélménynek, így végig izgalmas és pörgős volt. Sőt, vannak benne olyan elemek is, amikkel korábban más játékban nem találkoztunk.

Azért örülök, hogy nem maradtunk a börtön  foglyai, de nem sokon múlt - majdnem kifogott rajtunk az eddigi legjobb pálya, amit kipróbáltunk. Sokat gondolkodom azon, hogy lehet ilyen összetett játékokat megálmodni és létrehozni, hogy mindennek meglegyen a logikája, a sorrendje, hogy a különböző jelek csak a megfelelő kombinációban működjenek... nekem tuti nem menne, de remélem, az Exithouse még sok pályát fog nyitni. Legszívesebben minden hónapban mennék játszani. :) 

Ha már voltatok szabadulós játékon és kíváncsiak vagytok, hogy mennyire vagytok profik benne, vagy ha még sose voltatok ilyesmin, de szeretnétek kipróbálni, akkor itt tudtuk bővebb információkhoz jutni:

https://www.facebook.com/ExitHouseEger/?fref=ts

Szólj hozzá!

Címkék: eger élmény


A bejegyzés trackback címe:

https://hisztimiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr612015404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása